17 May 2017

Cupchai Cafe & Resto @ Johor Bahru


Assalamualaikum Readers 😎


Tempat Makan Best Di Cupchai Cafe & Resto, Johor Bahru | Tempat Makan Sedap Di Johor Bahru | Restoran Johor Bahru | Sebelum puasa ni, baik publish entri food hunting di JB bulan lepas sesiap. Nanti tak terliur tengok, takut tuan blog dengan pembaca blog telan air lior kang 😅😅



Menu di Cupchai Cafe & Resto

Cupchai Cafe & Resto, Johor Bahru. Makan 5 orang tapi penuh 1 meja

Dah habis makan mee pekena roti bakar ni. Sedap penuh mentega dan kaya



Last day di JB, dah plan nak memburu makanan dan ternak lemak di tempat-tempat famous tapi tapi macam tak dapat nak pergi ke semua tempat. Sob..sob 😂😂 Pagi tu, gerak awal dari Bukit Saujana ke pusat perniagaan Uda. Kitaorang pakai google maps saja tak sesat 🚗 Tak sia-sia terjah resto time hujan, BERBALOI dan SEDAP!



Sebelum makanan sampai kita selfie dulu

Order dulu baru bayar dan makan

Deko cupchai cafe


Hanya kami saja pagi tu.. Nasib tak ramai orang lagi

Self service.. Macam makan di resto2 lain


Masuk cafe, kami disapa mesra dan sini semuanya self service! Order - bayar - ambil makanan. Duduk makan dan ketawa sesuka hati, takda siapa nak marah. Deco cafe sangat simple, bersih dan selesa. Mungkin kami datang pagi jadi tak ramai orang. Harga sangat mampu bayar.. Alang-alang datang adri jauh why not bayar lebih, nak isi perut sendiri jugek 😜😜



Menu di Cupchai  Rasa nak makan semua hahah

Harga makan ber 5 untuk ref kaki hunting



Kalau datang JB, singgah lah makan sini. Kat Kilang Bateri pun ada tapi hanya jual minuman dan dessert tak silap. Datang terus restorannya. 



CUPCHAI CAFE & RESTO


23, Jalan Padi Emas 1/4, Uda Business Centre, Bandar Baru Uda
81200 Johor Bahru, Johor

07-244 6165

9 am - 12 am



1 comment:

Mrs. A said...

Amvoiii... jauhnya Nina Mad pi food hunting.

Baca entry ini terus lapar. Mujur dah beli breakfast siap-siap tadi.

Currrrlas stail gambar yang second tu.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com