7 May 2017

SKIN FOOD Black Sugar Mask Wash Off Review


Assalamualaikum Readers 😉


SKIN FOOD Black Sugar Mask Wash Off Review | SKIN FOOD | Dah lama beli produk ni dari Althea, baru sekarang nak pakai. Ermm macam bau Axion atau gula perang tapi bila pakai rasa muka licin 😆😆 So far ok dengan muka, dan tiada SLS. First time juga pakai Skin Food ni. Terus jatuh cinta 😍 Nak beli boleh ke kiosk SKIN FOOD atau direct beli di Althea Korea lebih murah dan jimat!



SKIN FOOD Black Sugar Mask Wash Off RM 24 after discount



Tekstur mask yang agak kasar seperti gula kasar tu bila tonyoh di muka rasa macam suam-suam. Tak tau kenapa sambil tu gosok di sekeliling muka secara perlahan-lahan. Biarkan 5 minit dan bilas dengan air suam untuk tutup pori-pori kulit. Senang je. Kalau rajin buat lah 2x seminggu untuk hilang daki-daki. 



Penutup botol yang mudah dibuka

Walaupun warnanya tak memikat hati tetapi buat kulit lembut dan licin tau


Lumur di muka dan comot macam gini la. Biar kering baru bilas. Macam letak gula di muka. Nasib semut tak nak serbu




Yang menarik ialah botolnya yang kontot dan senang dibawa ke mana saja. Dengan penutup botol, lepas guna tak risau nak meleleh/melekat di tudung botol. Lama dah rupanya brand Skin Food ni sejak 1957. Wow! Memang boleh dipercayai sejak turun temurun 😅😅 Recommended !!


6 comments:

Shesyira As said...

Baca banyak review mengenai produk ni tapi tak berkesempatan lagi nak beli.should buy one soon

Nour Adieb said...

Memang ada niat nak pakai mask, tapi tahap kemalasan sy sangat tinggi! 😂

+irsah said...

Kalau ada hand carry tu memang mudah lew bawak dlm purse kan...

dear anies said...

bau axion? yg mn? biasa ke yg ada lemon tu? hahahha

Jari Manis said...

Kening ziana zain uols eeheh

Cik Yaya said...

lme jugk dgr skin food ni tp xpernah try beli pon dorng nyer produk..
risau xkena dgn kulit..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com