1 June 2017

Selamat Berpuasa Readers !


Assalamualaikum Readers 😎


Belum terlambat kot nak ucap selamat berpuasa buat semua!  Puasa ke tu? tak pun dah start cuti 😆😆 Bulan puasa ni faham, tak ramai yang baca atau update blog kecuali promote makanan terpaksa jugak update. Hehe.. Terima kasih singgah sini dan drop komen. Selamat beribadah juga buat semua. 



Nak buat hashtag #Tinaturns4months



Bulan puasa ni memang letih dan malas ya ampun tak tau nak cakap, tapi lagi malas nak ON lappy bila ada makhluk Allah ni. Kerja nak kena layan saja 😉😜



3 comments:

Mrs. A said...

Haha... awat muka Tina lagu tu?

Cik Yaya said...

selamt berpuasa jugak nina..
lg bpe ari nk pose bru wish..huhu =p

Nora Karim said...

Salam 10 Ramadan terakhir... moga ibadah kita diterima Allah... Amin

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com