5 August 2017

34,302K Pageviews Entri Vietnam, Terima Kasih Pembaca !


Assalamualaikum Readers 😉

Perasaan macam nak travel lagi je 😆😆 Rasa nak rehat sat tapi benda ni jadi ketagih. Ada rezeki tak kemana. Apapun puas tengok PV entri Ho Chi Minh. Kipidap untuk diri sendiri yang malas nak habiskan entri travel tahun ni. Terima kasih readers 🙌🙋 34,302K and counting's 💃


Trip gegadis ke Ho Chi Minh berjaya!


Tak sangka ramai betoi baca blog aku ni. Haha.. Acehh berbaloi taip panjang-panjang siap bagi no fon tour guide tapiiii still ada hantar email mintak no 😂😂 ada juga mak tak terbalas email. Maap disengajakan 😄 Apapun tuan blog dah tolong smoothkan perjalanan ke HCM. 


7 comments:

  1. Happy sangat kan bila orang tanya pengalaman dan suggestion kita. I am so excited I can share something :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  2. perghhhhh syabbas beyti...


    p/s baru start nk menjengah niii

    ReplyDelete
  3. Wahhh tahniah ye Nina....Mesti ramai yg nak ke Vietnam kan.

    ReplyDelete
  4. bestnye bestnye bestnyeeeeeeee..

    ReplyDelete
  5. Hcm best... Nak pegi lagi...

    Jemput jalan ke blog saya...

    https://sihatbertenagabyfarhah.wordpress.com/2017/08/27/vitamin-untuk-bantu-kecutkan-cyst-semasa-mengandung/

    ReplyDelete
  6. ramainya datang membaca blog saudari tahnia ya

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com