7 Aug 2017

Nestle Bliss Plus Apple, Cranberry & Pomegranate

Assalamualaikum Readers 🙋


Nestle Bliss Plus Apple, Cranberry & Pomegranate | Nestle Bliss Plus Apple, Buah Markisa & Lemon | Dah try 3 perisa baru Nestle Bliss ni. Baru try 2 perisa ini dan dibeli di 2 pasaraya dengan harga berlainan. Kedua-dua perisa sedap! 


Neste Bliss Plus beli di Econsave RM 5

Rasanya masam manis


Nestle Bliss Plus beli di Billion RM 5.59

Manis juga tak berapa masam walaupun ada lemon


Macam-macam keluaran Nestle Bliss kan? Setiap kali keluar perisa baru mesti nak try 😆😆

4 comments:

  1. yg baru ni, nnti mesti pasaraya buat promosi flavour lama twin pack..haha!

    ReplyDelete
  2. Hana pun suka minuman yogurt ni. semua flavour minum kecuali mangga. ngeee

    ReplyDelete
  3. yg 1 lg tu terlupa apa rs nyer... bila minum rs sebijik mcm kurma tu

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com