29 September 2017

Mee Curry Oldtown White Coffee


Assalamualaikum Readers 😉

Mee Curry Oldtown White Coffee | Mee Kari Sedap | Lamanya tak p ternak lemak di 'bandar tua'. Kalau zaman study, disini lah tempat menghabiskan masa dan duit cari ilham siapkan assignment 😅😅


Curry Mee Old Town bersama Chocolate


Harga makan seorang je pun 😂


Curry Mee - RM 12.08
Chocolate Ice - RM 0.94

SUBTOTAL = RM 13.02
10% SRV CHRGE : RM 2.67
GST 6% = RM 1.76

TOTAL = RM 17.45


Apa yang best? selain nasi ayam, mee kari dan roti bakar yang ranggup jadi pilihan. Semuanya by set, senang nak pilih. Harga rasanya tak berapa berubah. Janji kuah karinya pekat. Sesuailah makan setahun sekali. Hahaa


3 comments:

dear anies said...

Smpi ati... mkn sorg2 xajk kite ponnnn

Pha Is said...

so far pi old town x jumpa lagi menu yang berkenan dihati.. hmm..

aswadz said...

dah lama tak makan kat oldtown. kalau dlu2, asal masuk oldtown je, confirm mkn nasi lemak. huhuhu...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com