29 September 2017

Mee Curry Oldtown White Coffee


Assalamualaikum Readers 😉

Mee Curry Oldtown White Coffee | Mee Kari Sedap | Lamanya tak p ternak lemak di 'bandar tua'. Kalau zaman study, disini lah tempat menghabiskan masa dan duit cari ilham siapkan assignment 😅😅


Curry Mee Old Town bersama Chocolate


Harga makan seorang je pun 😂


Curry Mee - RM 12.08
Chocolate Ice - RM 0.94

SUBTOTAL = RM 13.02
10% SRV CHRGE : RM 2.67
GST 6% = RM 1.76

TOTAL = RM 17.45


Apa yang best? selain nasi ayam, mee kari dan roti bakar yang ranggup jadi pilihan. Semuanya by set, senang nak pilih. Harga rasanya tak berapa berubah. Janji kuah karinya pekat. Sesuailah makan setahun sekali. Hahaa


7 comments:

  1. Smpi ati... mkn sorg2 xajk kite ponnnn

    ReplyDelete
  2. hai nina. lama aida tak landing sini...

    old town ni salah satu tempat feveret aida & famili.
    lagipun dekat sgt dekat umah.
    hampir semua nyer aida da merasa. kami cuba satu demi satu menu nyer. :)
    and yes, kari nyer sedap.

    ReplyDelete
  3. so far pi old town x jumpa lagi menu yang berkenan dihati.. hmm..

    ReplyDelete
  4. dah lama tak makan kat oldtown. kalau dlu2, asal masuk oldtown je, confirm mkn nasi lemak. huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Sementara tgh sorang ni makanlah puas puas Nina...kang dah berempat, berlima, nak makan mahei mahei kena pikir 6-7 kali hihi...

    Hari tu hakak makan kat old town jugak. Mcm sedap pulak tengok Nasi Goreng Belacan dia.

    ReplyDelete
  6. Tak pernah try... tapi nampak sedap tu...

    ReplyDelete
  7. sama la kita..dah jarang nak pi lepak kat oldtown..maybe dah banyak tempat makan best kot skrg..so oldtown seakan dilupakan..heee

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com