17 September 2017

Tesco Pizza Beef Pepperoni


Assalamualaikum Readers 🙆

Tesco Pizza Beef Pepperoni Instant| Pizza Instant Sedap| Sekotak pizza ni boleh dihabiskan dalam masa sejam, makan sorang saja. Nipis dan kaya dengan cheese. Boleh la kalau nak bawa travel janji ada microwave. Harga tak silap RM 10.

Tesco Pizza Beef Pepperoni

Cheese dah cair!


Ada 2 jenis flavor, singgah Tesco jangan lupa cari dan try makan. Senang nak serve, masak 20 minit saja and ready to eat 😉

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdp plak tgk..huhuh

dear anies said...

ni kira bila2 ms tingin nk mkn piza tp yg murah boleh jd pilihan

E'in said...

wow.. murah pun murah ek.. kena cube laa nanti..

Anonymous said...

Wow! Thank you! I continuously wanted to write oon my
blog something like that. Can I include a part
of your pist to my blog?

hainom OKje said...

Kalau Nina boleh habis satu pizza akak harus 2 ketullah hihi...
Tak pernah lagi beli pizza yg instant mcm ni. Sedap ek? Boleh try beli jugaklah nanti.

Farrah MF said...

Pernah rasa. Memang best! Akak kalau beli prefer yang thin crust, then bakar dalam toaster oven :)

Nabila Syifa said...

Sedapnya

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com