5 October 2017

Belanja Officemate Korban Pizza Hut

Assalamualaikum Readers ☺️


8 Oct, genap sebulan kerja tempat baru, new environment, new people, new knowledge gitu. So far ok. Tak dapat nak dedahkan muka-muka team I sebab saja nak privatekan life dari pengetahuan orang. Yelah, stalker banyak baca blog ni. Bukan perasan tapi I know each one of them 😆😆 Gelak jahat..


Super & chicken supreme ni dah jadi benda wajib makan + 2 mushroom soup bawah RM 41.80


Bersempena dengan gaji pertama, berbesar hati nak belanja, bak kata Ustaz Kazem, lagi banyak kita belanja (sedekah) orang lagi murah rezeki. Itu prinsip hidup dan ikut perangai bapakku. Share rezeki tak salah, dalam rezeki kita ada rezeki orang lain 😆😆 Simple COD ke ofis.


8 comments:

Sheila Adziz said...

wow... sedapnya pizza. dah lama tak makan... hehe... murah rezeki sis...

hainom OKje said...

Betullah sangat tu Nina... semakin banyak bersedekah semakin banyaklah rezeki Allah bagi. Bila nak belanja hakak pulak? Hihi

Izzah Alya said...

Hi, kita singgah ^^ nttp://floralyaa.blogspot.com

aswadz said...

macam mana setakat ni dgn new environment?

Nora Karim said...

Untung kawan-kawan baru dapat officemate macam Nina.. hehehe betul... dalam rezeki kita ada rezeku orang lain...

FarahGlanzDotCom said...

bila nak belanja i pulak????????

dear anies said...

smpi ati xajak kite. kite pn bdk baru jg😄😄

LYAfrina said...

Dapnyaaa..rezeki org blanje.. Hehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com