28 November 2017

Samyang Hot Chicken Ramen


Assalamualaikum Readers 😃

Samyang Hot Chicken Ramen | Meleleh air hidung tau, air mata je tak mengalir lagi. Kalah tengok drama sedih. Haha.. Manusia jenis tak ikut trend viral, bila teringin baru try makan. Kadang-kadang viral pun belum tentu makanan sedap 😎😎 Don't trust media.


Beli di Sam's Groceria RM 5.95

Sos cili pedas


Hairan tengok Samyang challange di IG, ada cakap pedas, tak pedas langsung, makan sambil menangis. Rasanya depends sos cili tu nak letak banyak atau sikit. Nina letak half saja, 3 kali suap ok, masuk ke 4 dah pedas then makan sampai habis baru minum air atau susu untuk hilangkan pedas 😢😢


Samyang Hot Chicken Ramen macam maggi biasa tapi tekstur tak sama

Makan dengan Ayamas sosej perghh dap suka biji bijan tu


7 comments:

Ann Ishak said...

tak pernah lagi merasa maggi cap korea ni, tengok harga mahal selalu je tolak ke tepi :D

Mrs. A said...

Mrs. A dah pernah makan juga itulah tahap kepedasan individukan berbeza.

Bagi Mrs. A pedas yang biasa-biasa aje tak kuar apa-apa air pun cia..cia..cia

nohas said...

pernah makan sekali, rasa tak nak lagi...blm try yg cup..

dear anies said...

den cumo mampu nengok je laa

Farrah MF said...

Akak suka yang ni! Fuhhh! Sedapppp! Yang cheese tu pun suka gak :)

hainom OKje said...

Anak anak sukalah makan ni Nina. Hakak boleh jerlah kalau kena paksa makan haha...Tapi mmg pedas weyh. Sedap ke buh sos sikit? Mesti tak kick!!!

aswadz said...

kena try makan yg samyang yg 2x pedas lak. lagi pedas. yang ni aku pernah mkn, boleh tahan tak minum air sampai last. yg 2x pedas tu memang tak tahan, kena minum air gak tengah jalan.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com