14 January 2018

Arnott's Shapes Cheesy Cheese

Assalamualaikum Readers 😃


Arnott's Shapes Cheesy Cheese Baru | Sinonim dengan biskut keluaran Indonesia, 1 brand yang sedap dan boleh jadi snek untuk si diet 😅😅 Harga RM 2.80, sesuai dengan bentuknya yang nipis.


Arnotts Shapes Cheesy Cheese

Ranggup dan sedap


Ada 3 jenis perisa dan Nina dah try 2 jenis. Ni 1st review dan boleh habis sekotak dalam masa sejam. Layan drama #kekasihpaksarela ngap habis pun tak perasan 😅😅 


Nipis dan crunchy


12 comments:

  1. kalau akak ni, sure kejap je hilang..

    ReplyDelete
  2. Pernah nampak biskut ini, tapi tak cuba lagi..

    ReplyDelete
  3. 1 kotak tu ada beberapa pek? masin-masin ke rasanya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dhiera Nadhirah : 1 pek tp banyak chips. rasa masin berkeju

      Delete
  4. Ni ha akak tengah makan coklat Toblerone putih ni. Nina punya pasalah ni hihi...Mcm menarik jugak biskut tu. Semua apa yg muncul pun sedap. Masalah beso ni Nina weyh

    ReplyDelete
  5. ini pun belum pernah cubaaa. aishhh apa ni.. smua belum penah.. rugi betul.. nnti wajib cri..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen