8 January 2018

Nestle Bliss Apple Lychee Watermelon Limited Edition


Assalamualaikum Readers 😃


Nestle Bliss Apple, Lychee, Watermelon | Nestle Bliss Limited Edition | Dah try perisa baru sempena CNY? Still tak boleh move on dengan Bliss. Kali ni rasa lebih kepada rasa lychee brand drinho, apple sikit. Dapp angat 😋😋

Nestle Bliss Epal, Laici, Watermelon lawakan packaging. Makin geram tengok bliss macam-macam flavour baru

Pinky warna airnya


Bau laicinya kuat jugak. Tak sabaq tunggu CNY. Katanya company ada buat makan di hotel 😋😋


10 comments:

dear anies said...

abis dah kt rak tu org tu rembat hhahahaha

Mrs. A said...

yum..yum... sedap ke belum pernah cuba yang ni

nohas said...

teringat air tembikai laici...first time beli masa bulan puasa..
yg ni tk prnah rasa lg..

siti hazreen said...

wahhh, saya memang suka air berasaskan tembikai..boleh cuba nanti

Siti Yang Menaip said...

woaaah ada flavors baru ke.. idok tahu. CT kureng sket bersusu tapi rasa nak cuba jugak ni hehe..

Dhiera nadhirah said...

bliss sempena nak cny ke. packaging pun merah

Jari Manis said...

Daapp angat? Nak itit

Shahida Dzulkafli said...

Ala.. Tak jumpa lagi yang limited edition nie..

galaksi viral said...

GV rasa pernah rasa perisa ini. Memang sedap sangat. Hihi. :)

dear anies said...

ada botol baru! tungguuuuuu

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com