18 February 2018

Kinder Schoko-Bons Crispy

Assalamualaikum Readers 😃


Kinder Schoko-Bons Crispy | Paling suka yang ni. Makan pun sonang, masuk mulut sekali ngap habis. Tapi pack kecik tak puas makan. Kalau jumpa borong banyak sikit senang anak-anak kecik nak makan. Harga dalam RM 5++ tak silap. Nampak comel kalau buat hantaran 😅😃


Kinder Schoko-Bons Crispy

Cara-cara nak buka


Sedap dimakan sejuk dan suka rasa crispy coklat. Nikmat makan di hari cuti sekarang. Kerja ternak lemak, kalau tak gemok jugak tak tau lah. Haha


Comel packaging. Senang bawa kemana saja

Macam teluq burung puyuh. Haha

Terliur tak tengok? Menyesal beli Kinder Schoko-Buns ni sebungkus


Harap-harap bukan limited edition lah. Kalau ya adududu kempunan. Misi nak cari aiskrim Kinder Bueno pulak. 


15 comments:

Siti Yang Menaip said...

tak pernah rasa yang ni.. selalu makan kinder yang stick tu. itu memang fav tapi harga boleh tahan. kaloo pegi Langkawi borong tu jela..

Raydah said...

just ate this tadi. i really love kinder bueno (selalu beli kinder bueno je) but yeah mmg pricy sikit. ade sikit je dalam tu haha

siti hazreen said...

wah, saya belum pernah try yang ini

dear anies said...

g HIG laa dpt mkn byk2 hahaha

galaksi viral said...

GV belum pernah makan lagi Kinder Schoko tapi mmg nampak sodap. Huhu.

Mrs. A said...

Lorrr... takkan limited edition kot?

Mrs. A baru ferfiling nak membeli gitew...

Yatie Owner said...

hahaha. terliur tengok :)
lama tak ziarah blog nina.
moga masih ingat PG :)

ejulz said...

sedap.. tapi harga.. ermmm.. hahaha

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. A SFRNFZL Giveaway
2. Yaeyyyy.. Menang GA Pokcikblogger

Pha Is said...

kalau buat hantaran kena buka lepas tu susun satu2, baru nampak lawa..

Dhiera nadhirah said...

lebih kurang yang dalam kinderjoy tu ea?
kinderjoy tu memang enemy mak mak. anak kalau nampak, matilamak

nohas said...

pernah sekali makan benda ni..beli kt stesen minyak, depa jual sebiji-sebiji..sedap giler, melt in the mouth..

Hans said...

makan benda nih xpuas
hahaha

hainom OKje said...

Mentang mentanglah kurus, makan coklat tak menghengat ek....Jeles ah....

galaksi viral said...

Kinder bueno pun ada aiskrim ??? Pasti sodap.

dear anies said...

terbaca kat mana ya... ada jumpa hashtag: #turunkanhargaKinderBueno HAHAHA

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com