12 February 2018

New Pizza Hut Cheese Sang Cheesy Bites

Assalamualaikum Readers 😆

Pizza Hut Cheese Sang Cheesy Bites | Yang follow ig, mesti tau Nina try di bulan lepas 😅😅 Sedap tau! Pizza Hut tak pernah tak sedap. Harga berpatutan untuk 2-3 orang makan. Selagi masih ada, CNY lagi berapa hari. I is tak sabaq nak cuti, dapat bonus+angpow 😃😃


Pizza Hut Cheese Sang Cheesy Bites

Muka balik kerja mesti lapaq


Cheese dan udang, kombinasi yang kena dengan selera. Siap ditabur dengan serbuk telur kuning. Wah, mewah di mulut. Haha. Apa lagi, try ler makan. Boleh add on macam-macam. 


Harga set hanya RM 47.10 untuk 2 orang (1 pizza, 2 soup, 1 garlic bread, 2 pepsi)

Udang dan cheese ditabur serbuk telur kuning

9 comments:

Sally Samsaiman said...

menciknyaaaa...sedap sgt ni...hahaha

E'in said...

e'in dah lame tak makan pizza hut sebab lebih suke dominos.. haha

Nurzakiah Hanum said...

wow2

SITI AWADAH said...

Salam kenal... done follow #704 =D

nohas said...

haa..dating kt pizza hut..hihi..sedapnya, nk pi try jg..

ayunie ramli said...

nmpk sedap oiiii !
mek suka telur asin.
bleh try jugak ni

dear anies said...

rs mcm nk setuju dgn e'in dah lama x mkn pizza hut mkn dominos je lately hahaah

hidayu ayumie said...

jarang makan kt pizza hut
sllu dominos je

hainom OKje said...

Dah 2 kali try jugak hari tu. Hakak suka je...anak pulak spoil, katanya tak sedap cis sungguh tau!

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com