7 March 2018

Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash


Assalamualaikum Readers ☺


Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash | Salah satu daily face wash selain Clinelle. Sebab suka bau neem. In bahasa daun semambu. Memang pokok fav orang India. Sesuai untuk muka berjerawat, boleh cuba mana tahu sesuai. Made in India. Brand Himalaya bukan saja facial tapi untuk rambut juga. Harga RM 30.88 150 ML.


Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash

Baca sebelum membeli. Jangan risau tiada bahasa Tamil haha


Guna dan picit seketoi sudah cukup sebab buihnya banyakkk. Tonyoh di muka dan bilas. Biar kering sendiri dan rasa kulit gebu dan licin 😆😆 Rasa nak try beli scrub pula. Biar habis daki-daki di muka, kalau ada. Haha


Mulut tak terlalu luas. Picit pun pot keluaq seketoi. Tak meleleh

Hijau pucuk pishang 


Boleh refer website Guardian untuk promosi produk Himalaya atau brand lain. Jimat dan boleh borong. Hehe.. Senang boleh juga beli on9 di Guardian. 


4 comments:

nohas said...

daun semambu mmg bagus utk kulit..

galaksi viral said...

GV pernah jumpa produk ini kat farmasi. Bagus kan produk ni kan kak. :)

Pha Is said...

flawless la lepas nih..

dear anies said...

last week dah pegang dah mende alah ni ms kt farmasi.. .tp letak blk sbb hari mcm x setuju je nk pakai hahaha

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com