26 March 2018

Makan Sedap @ The Table Penang

Assalamualaikum Readers 😁

Tempat Makan Sedap di The Table Penang | Spaghetti Buttermilk Chicken memanggil-manggil, nasib tak melambai dalam mimpi.. Hahaha. Kalau orang luar Penang, mengidam la ko 😅😅 Bisnes orang kita, sapa lagi nak support khen khen.


Spaghetti Buttermilk Chicken oh oh sedap


Boleh tengok entri ni "Dinner @ The Table" . Kalau ikutkan banyak lagi menu best-best, tiap bulan usha IG 😅😅 Bila dah usha tu, terliur la jawabnya. Hantu cheese kalau mai Penang, masuk dalam list okay.


1 Chicken Grill Black Pepper - RM 15
1 Chicken Buttermilk - RM 17
1 7up - RM 5
1 Ice Honey Lemon - RM 7.50

TOTAL = RM 44.50

*Harga tak berubah, makanan tetap sedap dan no gst

5 comments:

dear anies said...

byk kuahnya tu...

CahayaHannan said...

terliur nya, sabtu ni nak ajak suami pi hehe

Shahida Dzulkafli said...

Spaghetti Buttermilk Chicken tu mengancam sungguh.. Terliur dibuatnya..

nohas said...

sedap..spageti & cheese..
takde gst & service charge tu yg best..

Farrah MF said...

Akak tertarik dengan spaghetti buttermilk chicken tu :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com