29 March 2018

NEW Starbucks Macadamia Cocoa Frappuccino Chip

Assalamualaikum Readers 😃

Starbucks Macadamia Cocoa Frappuccino Chip | Dengar pun sedap apatah lagi kalau dah minum separuh mesti puas. Suka betul kunyah-kunyah taburan kacang macamdamia. Kenapa lah limited edition 😑


Starbucks Macadamia Cocoa RM 22.60

Juling mata tengok macam best air rama-rama tu haha


Ada 3 perisa baru untuk dicuba dalam bulan Mac, tak sure promotion sampai bila. Wajib try semua sebelum habis promosi. Hehe. Kalau rajin topup card seronok lah sebab tak payah keluarkan duit 😅😅


Alhamdulillah rezeki tahun ni


2 hari lepas, sign surat confirm walaupun tak cukup 6 bulan lagi ☺☺ Boleh lah coti-coti.. Maaf lah tak sempat nak pos hadiah top komen, driver ofis busy hantar barang. Kesian nak minta ke pejabat pos.


13 comments:

  1. dah cube jugak haritu, memang sedap!

    tahniah nina sebab dah confirm.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E’in : Sedap sampai minum berkali. Terima kasih 😊

      Delete
  2. Congrats, Nina! Happy for you.
    Aduhai, tergoda tengok air sedappppp!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah MF : terima kasih akak.. tulah dah habis promo

      Delete
  3. Alhamdulillah, tahniah...telan ailio tgk drinks tu semua..sungguh lazat & mewah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nohas : Terima kasih.. yaa sedap kacang tu

      Delete
  4. Dah try jugak macademia cocoa tu. Sedap :)

    ReplyDelete
  5. Anak anak sukalah air Starbuck ni tp diaorg tak suka kacang. Rugikan Nina .... kacanglah best lemak lemak gitu. Mmg sedaplg bil di gu kan dgn air manis

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com