5 March 2018

Samyang Hot Chicken Ramen Cheese


Assalamualaikum Readers 😃


Samyang Hot Chicken Ramen Cheese | Antara 6 jenis perisa, suka lagi perisa cheese ni. Balik kerja terus masak dan makan. Teringat dari ofis balik nanti nak makan apa sambil tengok drama kul 7 tu 😅😅 Semangkuk comel ni RM 6.95.


Samyang Hot Chicken Ramen Cheese

Haruslah angkat banyak. Suka kumpul chopsticks kayu


Entah kenapa suka lagi makan Samyang dari Maggi dan seangkatan. Pengaruh usia gamaknya. Haha.. Packaging pun kelakar nak dibandingkan Maggi Mesia. 


Serbuk cheese pun buat terliur

Kacau sebati

Tadaa rasa cheese lebih. Hantu cheese suka lah


Yang belum pernah try makan, try makan sekali memang nak lagi. Jangan ikut tuan blog ni, dia memang kaki makan. 

9 comments:

Nona Qiyah said...

Sedap kan..pedas pedas berlemakkk.hehehe

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Sedap tak ? Ccl pernah cuba sekali makan ramen ni ..pedas dia bukan biasa2 .hehehe

Nadia Nurul said...

nampak sedap la

Littlexme said...

sedapnyaa

aswadz said...

aku suka spicy dgn double spicy. pastu makan sampai bengkak bibir. hahaha...

nohas said...

kalau pedas mmg tak lah..pengaruh usia, dah tk tahan makan pedas..

galaksi viral said...

Nampak sangat melazatkan kak.hihi.

Pha Is said...

tudia revew..

dear anies said...

mem besar tgk je laa... sbb dia dr umur 9 thn setia dgn megi kari je hahahaha

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com