24 April 2018

Baru Maggi Pedas Giler Ayam Bakar

Assalamualaikum Readers 😃

Maggi Pedas Giler Ayam Bakar | Maggi paling sedap setanding Samyang !! Pedas pun setanding cuma harga jauh lebih murah 😉😉 Pendapar orang lain-lain tapi Nina makan 3x suap dah meleleh air mata dan jadi budak hingusan. Rasa pedas kari tu.


Lokman memborong tapi aku belanja eh budak ni

Maggi Pedas Giler!! RM 3.30


Tak payah tengok drama sedih makan ni pun dah menangis kesedapan. Haha.. Rasanya tangkap leleh dengan packaging maggi bowl ni. Siap ada ciri-ciri keselamatan dari terkena air panas.


Nampak tak langkah2 keselamatan

Maggi pun halus. Suka jenis macam ni tak kembang semangkuk

Selepas dikocak dikacau nampak kepedasan disitu


Walaupun pedas ya amat bagi Nina lah tapi sedap dan tak serik nak beli lagi. Hehehe.. 


12 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Tak cuba lagi.. seram dengan kepedasannya.. kikiki..

Ann Ishak said...

mee goreng rupanya, ingat kan yang ada kuah tu

Mrs. A said...

Baca reviews Nina nih! terus Mrs. A rasa nak jugakkkk....
Balik kang nak beli la.

aswadz said...

uishh... kalau setanding samyang, kena cuba nih... tapi boleh beat samyang yg 2x pedas x?

nohas said...

ini baru betul2 pedas...nak try jg..samyang makan sekali je, dah surrender..

Warisan Petani said...

Nak cuba carilah
Macam sedap aje.

ayunie ramli said...

ramai yg review maggy ni. dan mek tak ambik this challenge. hahahha. allahu, nak lawan samyang ke ap ni

SITI AWADAH said...

SIS singgah sini.. tak pernah try lagi tu, nnti nk beli gak la :D

dear anies said...

mkn... pastu pedih montot x? hahahahahah

Pha Is said...

boleh try cari nih.. hahah

Hasliynda Umairah said...

sedap sgt nie

Anonymous said...

At this time I am going away to do my breakfast, after having my breakfast coming again to read further news.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com