21 April 2018

Lunch @ HAMEEDIYAH GEORGETOWN

Assalamualaikum Readers 😃

Lunch Hameediyah Georgetown | Rabu minggu lepas pekena beriani sama itu ayam madu. Marbelles! Hari tu AL, ada hal nak settle dan off day BF. Semenjak mamat tu masuk kerja shift payah nak jumpa sebab cuti tak sama 😂😂


Beriani sedap Hameediyah Georgetown


Turn Nina belanja bf jadi ada 2 option sama ada makan di Kapitan atau Hameediyah, dua resto ini beriani sedap sama kambing, orang Kedah ni kalau tak bedal beriani mamak macam weng sikit kepala. Hahaha.. Serupa ketagih ketum 😅😅😅


Since kami sampai sebelum tengahari maka resto lengang dan seronok aircond sejuk. Start makan memang tak cakap dah senyap sunyi. Menikmati ayam madu dan udang besar (mahal). Mamak dah boleh kenal muka kami 😆😆


Harga makan berdua :

2 Beriani Kosong - RM 8
1 Ayam Goreng Berempah - RM 7
1 Papadom Kecil - RM 3
1 Udang Kari - RM 25
1 Ayam Madu - RM 8.50
1 Kambing Mysore - RM 12

SUBTOTAL - RM 63.50
GST 6% - RM 3.81

TOTAL - RM 67.30


7 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Berbaloi harga makanannya..

Norlaili A Wahab said...

George Town syurga makanan hehehe

Nurul Shahira said...

Harga makan 2 org boleh buat pengsan. Tapi sekali selala ok je kan & paling penting. SEDAP. =)

SalbiahM said...

Kalau mahal macam ni kena makan perabih..hehe

nohas said...

udang yg paling mahal...huhu..

dear anies said...

ada x sotong besar kt sini?

Farah said...

Dah lama tak jumpa nasi beriani yang ada ayam madu T_T

Kena pergi Penang la gamaknya ni.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com