14 April 2018

Maggi Letup Goreng Kari Berasap

Assalamualaikum Readers 😁

Maggi Letup Goreng Kari Berasap | Ingatkan berasap mulut dan bontot tapi tidakkkk 😅😅😅 Mencari di mana letup dan berasap tu? Konfus sekejap. Yang tak tahan pedas boleh cuba ini. Semangkuk RM 2.20


Maggi Letup

Senang saja nak makan


Dengan cup yang comey lote ni. Mudah dibawa ke mana saja dalam dan luar Mesia. Memang dijual untuk kaki travel kot. Tapi kalau bawa 10 cup dan berat beg 😂😂 


Mesti kasi tengok perencah

Gebu selepas dimandikan. Ok joke

Tadaaa siap untuk dimamah


Tak expect pun selepas makan tak rasa pedas tapi harus beri komen yang jujur. Tunggu review maggi yang baru eh. Rasanya korang tahu 😁


5 comments:

Shafyqah Azry said...

sha nak try tapi sekrang perut memang taktahan dengan benda pedas walaupun pedas sikit je huhu

nohas said...

tak pedas ye..bolehlah try..

Littlexme said...

Memangg favv nii !

http://mylittlestoryi.blogspot.my/

Rahsia Melancong said...

Salam owner blog Cik Suka Taip. Mohon update blog list Cik Suka Taip dengan blog Rahsia Melancong. Saya sudah update blog list blog saya dengan blog Cik Suka Taip yang suka makan maggi. :D

Shahida Dzulkafli said...

Maggi nie sha tak makan cengginie.. Selalu sha goreng dengan maggi kosong sebab tak tahan pedas.. Kikiki.. Tapi memang sedap..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com