14 April 2018

Maggi Letup Goreng Kari Berasap

Assalamualaikum Readers 😁

Maggi Letup Goreng Kari Berasap | Ingatkan berasap mulut dan bontot tapi tidakkkk 😅😅😅 Mencari di mana letup dan berasap tu? Konfus sekejap. Yang tak tahan pedas boleh cuba ini. Semangkuk RM 2.20


Maggi Letup

Senang saja nak makan


Dengan cup yang comey lote ni. Mudah dibawa ke mana saja dalam dan luar Mesia. Memang dijual untuk kaki travel kot. Tapi kalau bawa 10 cup dan berat beg 😂😂 


Mesti kasi tengok perencah

Gebu selepas dimandikan. Ok joke

Tadaaa siap untuk dimamah


Tak expect pun selepas makan tak rasa pedas tapi harus beri komen yang jujur. Tunggu review maggi yang baru eh. Rasanya korang tahu 😁


No comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com