23 April 2018

NEW Starbucks Signature Chocolate

Assalamualaikum Readers 😃

 
New Starbucks Signature Chocolate | Release di 7E terpilih seluruh Malaysia pada 11 April lepas, cepat-cepat suruh despatch carikan dan angkut 3 botol. Haruslah belanja sebotol. Rasa coklat yang padu dan tak cair. Limited edition ok, kalau nak kena pi Korea 😂😂


Starbucks Signature Chocolate

Bukan semua 7E ada tau. Beli di Sunway. Situ semua air Starbucks ada

Lokman ni baguslah mintak tolong carikan 7E yang jual, terus wasap gambar. Laku keras


Harga sebotol tak silap RM 13.80. Berbotol import dari Korea. Tak sure ada lagi ke tak, yang belum cuba cepat cari. Minum 2 botol tak cukup 😅😅


6 comments:

  1. orait..balik ni jugak nak cari.hehe

    ReplyDelete
  2. tengok reger terus rasa macam nak beli sebotol je :D

    ReplyDelete
  3. Menarik ini.. Petang ini juga nak gi cari..

    ReplyDelete
  4. Oh! ada yang baru ke?
    Selalu lalu jer... kat depan 7E ni tengok biasa tu jer... yang coklat nih! tak perasan la pulok!

    ReplyDelete
  5. x nmpk laa pulak mende alah ni kt 7E sini... ada kot cuma sy yg x nmpk hahahah

    ReplyDelete
  6. uih. mek jugak yang tak pernah try starbucks. hhehe. tk jumpa dekat seven e. mgkin sebab tk menjengah atau mgkin sbb tk tahu pasal ni so tk menghunting this starbucks.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com