23 April 2018

NEW Starbucks Signature Chocolate

Assalamualaikum Readers 😃

New Starbucks Signature Chocolate | Release di 7E terpilih seluruh Malaysia pada 11 April lepas, cepat-cepat suruh despatch carikan dan angkut 3 botol. Haruslah belanja sebotol. Rasa coklat yang padu dan tak cair. Limited edition ok, kalau nak kena pi Korea 😂😂


Starbucks Signature Chocolate

Bukan semua 7E ada tau. Beli di Sunway. Situ semua air Starbucks ada

Lokman ni baguslah mintak tolong carikan 7E yang jual, terus wasap gambar. Laku keras


Harga sebotol tak silap RM 13.80. Berbotol import dari Korea. Tak sure ada lagi ke tak, yang belum cuba cepat cari. Minum 2 botol tak cukup 😅😅


7 comments:

SalbiahM said...

orait..balik ni jugak nak cari.hehe

Ann Ishak said...

tengok reger terus rasa macam nak beli sebotol je :D

Anonymous said...

Thanks to my father who told me regarding this blog, this webpage is really amazing.

Shahida Dzulkafli said...

Menarik ini.. Petang ini juga nak gi cari..

Mrs. A said...

Oh! ada yang baru ke?
Selalu lalu jer... kat depan 7E ni tengok biasa tu jer... yang coklat nih! tak perasan la pulok!

dear anies said...

x nmpk laa pulak mende alah ni kt 7E sini... ada kot cuma sy yg x nmpk hahahah

ayunie ramli said...

uih. mek jugak yang tak pernah try starbucks. hhehe. tk jumpa dekat seven e. mgkin sebab tk menjengah atau mgkin sbb tk tahu pasal ni so tk menghunting this starbucks.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com