27 June 2018

McDonald's Delivery Tak Memuaskan


Assalamualaikum Readers
 
 
McDonald's Delivery Tak Memuaskan | Katanya teknologi di hujung jari, maka Nina menggunakan teknologi yang ada untuk order apa saja kecuali orang bunian. Kita sebagai pengguna, kalau tak cuba mana tahu sesebuah website tu bagus ke tak bagus. Semalam try order Mcd dalam website, mulanya terujaaaaaa hingga akhirnya frusttttt !! Dah la area umah tak ada delivery, bila guna alamat office jadi macam ni pulak. Nampak tak nak bagi orang makan ke apa.
 
 
McDonald's Delivery

 
Berapa kali cuba daaa, apa daaa error dan alasan tak boleh pakai / masuk akal. Browser IE dan Google Chrome pun sama. Jawabnya malas terus nak order. Bebal berapa kali cuba, dan perut lapar. Rasanya dah follow step-by-step. Apa yang tak kena? Dedulu masa study subjek Web Programming, kesalahan utama bila si 'pencipta' website ni tak improve apa yang ada. Maybe sebab McD ni rasa ramai suka makan di restoran atau drive thru. Habis semua orang ada masa ke nak buat semua tu.

 
 


Step 1 - Pilih menu


Step 2 - Boleh tambah apa menu yang korang nak 


Step 3 - check pesanan & masukkan code


Step 4 - boleh buat pilihan pembayaran & confirm order



Berapa kali buat pesanan baru daaa.. Mohon Mcd perbetulkan error ni. Alasan tak boleh terima
 
 
 


5 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

klakar juga baca alasan dia....eeeh ada black forest oreo? xperasan plak semalam...

PS: semalam dah cuba burger rio ayam...thanks kenalkan....

Nina Mads said...

Henrietta : Sama2.. sedapkan burger rio :)

Shahida Dzulkafli said...

Part ini memang menyakitkan hati.. huhuhu

Farah said...

Tempat kita lagilah takde McDelivery T__T

Farrah MF said...

Adoi jenuh juga kalau macam ni

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com