21 July 2018

Nasi Dalca Rahim @ George Town, Penang


Assalamualaikum Readers


Tempat Makan Sedap Di Nasi Dalca Rahim, Penang | Nasi Dalca Sedap Di Penang | Nama pun syurga makanan dan marilah kita pekena nasi dalca pulak. Maceh bf bawak makan. Ni baru first time Nina pi makan. Sedap jugak makan bersama ayam madu. Harganya Nina tak tahu. Nasi dalca ni lembut, ayam pun sama juga, lembut tak macam sesetengah kedai. Fall in love dah dear 😍


Nasi dalca Rahim di Queen Street

Signage tokong ni dan akan nampak di depannya ada lorong, kedainya tak jauh


Boleh request nak lauk lain dari ayam madu. Kata bf dia selalu makan sini, rugilah jadi anak pulau pinang tapi tak explore tempat-tempat makan best kat negeri sendiri 😂😅 Kalau mai Penang, jangan lupa terjah kedai nasi dalca ni. Berzaman dah kedainya.


Ikhsan Google

NASI DALCA RAHIM

Lebuh Queen, 10450 George Town, Penang.


3 comments:

nohas said...

mmg teringin nk pekena nasi dalca masa gi penang...tk kesampaian..huhu

Anonymous said...

I think the admin of this website is actually working hard in favor of his site,
for the reason that here every stuff is quality based material.

Shahida Dzulkafli said...

Bertambah satu lagi tempat makan yang nak dicuba.. yeah..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com