29 July 2018

Roti Bakar Telur Goyang @ Transfer Road, Penang


Assalamualaikum Readers


Roti Bakar Telur Goyang @ Transfer Road, Penang | Aktiviti kami kalau setiap kali keluar mesti cari makan. Makan mengumbirakan. Haha.. Salah satu tempat faveret nak breakfast. Kalau tak pikir gemok, nak order 2 pingan, sejak bila hang gemok Nina oi? Haha tamak la pulak sebab ada orang sponsor. Kikiki... Roti telur goyang Penang tak sama macam negeri lain. Ada beza dari segi rupa dan rasa. Expert dah bab makan-makan ni. Kalori tolak tepi. Hehe



Roti bakar telur goyang atau gedik-gedik
 


Banyak kedai makan belum terjah ni. Sabaq naa hampa semua. Kalau datang bercuti atau singgah ke Penang, breakfast cari nasi kandar atau roti bakar telur goyang ni, gerenti goyang habis 😂😂 Aip, goyang apa tu? Haha


No comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com