3 August 2018

Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque


Assalamualaikum Readers 😄


Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque | Bonjour peeps.. Nak review mask kesayangan nina. Sangat rare mask ni. Dah pakai mask hampir 56 hari dan sangat-sangat membantu masalah pores. Kalau naik jerawat terus pakai, In shaa Allah jerawat tu akan mengecut dan cepat hilang. Takda kesan bintik merah pun.


Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque

Harga berbaloi untuk kesan yang elok



Bintik-bintik hitam di muka akan kurang sebab mencegah/menghalang sebum-sebum minyak dari berkumpul di muka. Ini produk ke 2 dari Kiehl's dan nina suka !! Kalau ada duit rasa nak borong semua. Hahaha.. Tapi memikirkan commitment, tiap-tiap bulan beli sikit-sikit. Apa yang best pasal mask ni?


Gemok ni dah tak panjat almari. Macam hantu kak limah yang tayang kat pawagam semalam.



Cara Penggunaan :


Selepas cuci muka, terus apply mask ni nipis-nipis di muka. Jangan apply tebal sebab mask ni actually 'panas' tapi itu normal. Jangan risau bahan yang terkandung dalam mask semua organik.


Tunggu kering dalam 5 ke 10 minit dan bilas. Mask ni tak macam mask lain, cuma biar kering kat muka. Rasa dengan jari kalau dah kering tu memadai bilas terus guna kain tuala yang direndam dalam air suam.


Fresh from oven. Macam lumpur

Calit sikit di jari dan apply thin layer


My Reviews :

  • Merawat kulit muka yang bermasalah dan menghilangkan mencegah jerawat dari naik di muka.

  • Menghalang minyak berlebihan di muka yang menyebabkan blackhead.

  • Pekat sangat tekstur mask ni, pakai nipis-nipis pun ok dah.

  • Masa pakai akan rasa muka korang absorb dengan mask tu, ada rasa sensation 'hot' tapi bila mask kering akan rasa best.

  • Mask ni wangi!! Nina suka

  • Guna 1-2 kali seminggu. Kalau guna kerap dikhuatiri minyak-minyak semulajadi di muka pon akan diserap sekali

  • Harga RM 122.64 with gst 0%

  • Mask ni tahan lama. Berbaloi beli dan tahan dalam 4-5 bulan kalau pakai dengan jimat cermat.


15 comments:

aisyah elsa said...

wah seronoknya pakai mask manjakan diri. lepasni saya pun nak try. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 706

Anonymous said...

If you would like to grow your knowledge only keep visiting this web page
and be updated with the newest information posted here.

Shahida Dzulkafli said...

Macam lumpur.. menarik..

Anonymous said...

I think this is one of the most important information for me.
And i am glad reading your article. But should remark on some general things, The
site style is great, the articles is really nice : D.
Good job, cheers

Anonymous said...

I have been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours.

It is pretty worth enough for me. In my opinion, if
all site owners and bloggers made good content as you did, the web
will be much more useful than ever before.

Anonymous said...

Wow, fantastic blog format! How lengthy have you been running
a blog for? you make running a blog look easy.
The whole look of your web site is fantastic, as well as the
content!

Anonymous said...

Thanks for sharing your thoughts on Ratuqq. Regards

Anonymous said...

Hi there, I enjoy reading through your article post. I like to write a little comment to support you.

Anonymous said...

I enjoy, result in I discovered just what I used to be having a look for.
You've ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day.
Bye

Anonymous said...

This site truly has all of the information and facts
I needed concerning this subject and didn't know who to ask.

Anonymous said...

Hi there colleagues, fastidious article and good urging commented
here, I am truly enjoying by these.

Anonymous said...

My brother suggested I may like this website. He was once totally
right. This post truly made my day. You cann't consider just how so much time I had spent for this info!
Thank you!

Anonymous said...

My partner and I stumbled over here coming from
a different web address and thought I might as well check things out.
I like what I see so now i am following you. Look forward to exploring your web page
yet again.

Anonymous said...

I do not even understand how I finished up
right here, but I thought this publish was good. I do not recognise who you're however certainly you are going to a famous blogger in case you aren't already.
Cheers!

Nina Mads said...

Aisyah Elsa : Ya, akak suka mask ni. boleh kecutkan jerawat. terima kasih juga dik :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com