11 October 2018

Telekung Sulam Dari Telekung.co


Assalamualikum Readers
 
 
 
Telekung Sulam Dari Telekung.co | Telekung cantik untuk hantaran ni memang dah lama Nina target nak beli. Boleh buat testimony untuk diri sendiri nanti. Hehe.. Banyak review dari customer, cakap kain telekung ni best, tak panas dan lembut. Telekung sulam dari telekung.co ni ada banyak corak, jenis sulaman dan warna pun cantik-cantik. Semuanya Nampak kerlass dan amat sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yang tersayang, hantaran, ibu mertua dan sebagainya. Ini bukan review berbayar. Hehee
 
 
 
Telekung.co
 
Rossa White RM 190 incl postage


 
 
Tapi banyak customer beli untuk hantaran atau pakai untuk diri sendiri. Kali pertama buka kotaknya, ya Allah cantik sangat dan packing lawa sampai sayang nak guna. Telekung wangi tau. Basuh pun mudah dan cepat kering sebab dari material cotton. Jenis yang Nina beli ni sulaman Rossa white, simple dan labuh.
 
 
 
Packaging pun bagus
 
Rossa White in full set
 
Bunga sulaman comel, sejuk mata memandang
 
Kain telekung labuh, jangan risau bila sujud tak nampak bontot
 
 
 
Nak beli boleh ke tengok di Instagram atau website. Nina wassup dan order, dalam masa 3 hari parcel dah terima. Excited pakai tapi bawa untuk travel atau guna masa keluar, kadang-kadang ada masjid atau surau dalam mall kekurangan telekung, jadi bawa sendiri amatlah mudah. Nak beli boleh tunggu promosi! Lebih jimat.
 
 
 

Instagram : Telekung.co
 
Website : www.telekung.co/
 
 
 


2 comments:

Anonymous said...

Thank you for sharing
https://aab-edu.net/

Anonymous said...

Fabulous, what a web site it is! This weblog presents valuable facts to
us, keep it up.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com