28 Dec 2018

Ambil Keputusan Ujian Darah

 Assalamualaikum Readers


Harini ambil result di klinik dan alhamdulillah bebas dari penyakit thyroid. Ini semua gara-gara doc hindu di Klinik Joe Fernandez Perai suruh buat test kononnya Nina demam 26 Dis lepas sebab ada simptom penyakit itu. Kadang meluat nak ke klinik JF bila tak sihat sebab mesti akan diperiksa oleh doc hindu tu. Suka melalut bukan-bukan 😒


Mak ajak makan pasembor di Padang Kota Lama. Kesian tengok anak tak ketahuan, demam pun gagah drive

Result keputusan darah


Kalau ikutkan mana datangnya pulak penyakit tu sedangkan dalam keturunan pun tak ada. Malas nak bertekak dengan doc. Kalau spesis doktor kelulusan dari India ni dia punya peel tu memang annoying sikit. Harap lepas ni tak jumpa dah doc tu. Walaupun ubat klinik JF serasi dengan badan tapi mengenangkan doc sekor tu, kena ke branch lain lah nampaknya. 


No comments:

Post a comment

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com