19 January 2019

Card From Adelaide, Australia


Assalamualaikum Readers
 
 
Orang kata, kalau kita berbudi, orang berbahasa. Sesuai lah untuk sorang kawan ni. Tak ambil masa yang lama untuk kenal dan jadi rapat. Tak sangka terima postcard dari May (budak intern di company lama dulu). Finally cita-cita dia dari nak menjadi Engineer bertukar ke pemandu pelancong. Pulang ke Adelaide dan menetap di sana. Balik kerja sekejap di JB (katanya boss fussy, ye faham sebab sejenis tak reti nak cakap Cina). Di ofis dulu kena pulau je, eh pelik bangsa sepet ni. Nak cuti-cuti ke Aussie boleh jumpa. 
 
 
Comel Koala, nak pos FM harga postage mahal katanya.


5 comments:

  1. alahai, iye ke.
    sian May.
    takpe la. di aussie agaknya rezeki dia :)

    ReplyDelete
  2. That card is so cuteeeee <3

    ReplyDelete
  3. ok. sila buat iti ke Adelaide skrg!

    ReplyDelete
  4. Rezeki kat Aussie la agaknya kan?

    ReplyDelete
  5. koala...mmg sesuaila dgn ngra nya pun..
    eh ke kangaroo? huhu

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com