24 May 2019

Gelato @ Gao! Gao! Italian Restaurant, Mitsui Outlet Park, Sepang

 
Assalamualaikum Readers 
 
 
Makan Gelato Di Gao Gao Italian Restaurant, Mitsui Outlet Park | Siapa yang suka gelato, kita gang! Dah alang-alang sampai Klang, sementara tunggu tailor kena siapkan bride dia, baik jenjalan Mitsui. Since driver suggest ke sini, Nina on saja walaupun fulus tak banyak, tak dapat shopping. Cuci mata jelah. Dah penat tawaf satu Mitsui, bf cakap nak belanja gelato.
 
 
Banyak perisa gelato boleh pilih

Nampak sedap, ala terliur

Nina pilih triple flavour - 3 jenis perisa gelato tapi bentuk bukan macam dalam buku menu
 

Tadaa gelato triple lain dari menu. Haha.. Janji sedap!

 
Ini first time datang Mitsui, besar jugak outlet ni. Boleh tahan besar macam JPO. Boleh kurus dibuatnya. Hehe.. Kalau datang shopping barang hantaran best jugak. Hee.. Apa yang best di restoran Itali ni? Salah satu gelatonya yang pelbagai jenis perisa. Menu lain yang nampak sedap mestilah pizza. Kecur air liur, next time nak kena pi Mitsui lagi sebab restoran ini hanya ada satu branch saja di Malaysia.    
 
 
Pintu masuk restoran
 
Pilih perisa Vanilla, Green Tea dengan Caramel. Tak puas makan
 




 
Buat readers yang belum terjah ke Mitsui Outlet Park Sepang ni boleh refer board. Semua barang branded ada tau. Sediakan duit berketoi-ketoi untuk shopping sepuasnya. Hehe.. Maklum lah sale sepanjang tahun.  
 


2 comments:

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com