9 May 2019

New Sunlight Nature And Anti-Odour Review

Assalamualaikum Readers
 
 
Sunlight Baru Nature Dan Anti-Odour | Review untuk 2 jenis pencuci pinggan dari Sunlight. Entri khas untuk suri rumah dan sure semua orang akan cuci pinggan kat rumah. Nama pencuci seindah nama, mesti lah nak pinggan bersinar, berkilat boleh nampak muka kan. Ok try la kalau boleh nampak. Sejak azali, memang pengguna setia Sunlight. Bila puasa ni mesti nak cuci pinggan dengan pantas dan senang nak tanggalkan kotoran kan?
 
 
New Sunlight Nature And Anti-Odour


 
Pencuci pinggan Sunlight ni, Nina suka anti-odour sebab wangi sangat tangan lepas cuci pingan. Boleh dikatakan flavour Sunlight paling wangi antara semua! Flavour pun boleh sebab Sunlight ada banyak jenis. Bulan 2 lepas, makcik balik Penang siap bagi percuma pinggan IKEA. Alhamdulillah, ada orang nak sedekah pinggan kita ambik. Kahwin nanti tak payah beli. So, kita rasmi cuci pinggan guna Sunlight baru!
 
 
Mudah kerja bila tiba hari raya nanti. Hihi
 
Combination nature dan anti-odour. Boleh nampak putih dan hijau


 
Apa yang best Sunlight Nature ialah sesuai untuk kanak-kanak, nak didik anak-anak cuci pinggan boleh la guna Sunlight Nature. Bau nice dan tak kuat sangat bahan pewanginya. Sunlight Anti-Odour pula bau wanginya kuat, suka sebab bau combination green tea, matcha dan lime. Biasanya pencuci pinggan Sunlight tak pernah mengecewakan, banyak buih dan menjaga kulit tangan kita. Lepas cuci kulit tak mengering.  
 


6 comments:

  1. terbaik memang anum gunakan

    ReplyDelete
  2. Hakak pakai pencuci Tesco yg murah je tu Nina hihi.... Ingin gak nak beli ni tp kadang tu baiklah ambik yg murah jimat sikit

    ReplyDelete
  3. wife ejulz suka guna yg warna putih tu utk cuci botol baby :)

    ReplyDelete
  4. wife ejulz suka guna yg putih tu utk cuci botol susu baby..

    ReplyDelete
  5. Akak selalu tukar.. Selalu pkai sunlight dengan joy.. Joy yg pink tu fav akak.. Kalau sunlight suka yg odour free yg green tea tu.. Best gila kan

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com