13 February 2020

Baru McDonald's Aiskrim Cheesecake

Assalamualaikum Readers
 
 
BARU McDonald's Aiskrim Cheecake | Aiskrim Cheesecake McDonald's Sedap | McD kembali lagi dengan pelbagai perisa baru! Boleh buat orang potong kaki tapi jangan risau, perisa terbaru dan edisi terhad ini tak manis sangat dan just nice rasanya. Nina dah makan berulang kali. Hehe.. Memang menepati citarasa. First time cuba sebab Blogger Zafirah belanja(takkan nak minta become-cone pula) boleh tengok sini, lepas makan tu nak rasa pula perisa cheesecake & vanilla. Cuaca panas ni dapat makan aiskrim memang syiokk.
 
 
 
Baru McDonald's Aiskrim Cheesecake hanya RM 2.78
 
 


 
Sayangnya aiskrim McD selalu bertukar-tukar dan edisi terhad pula tu. Dengan ini bertambah flavour kesukaan selain durian dan cendol. Hampir setiap bulan tertunggu-tunggu. Cepat terjah ke McD sebelum kehabisan stok. Rasanya macam cendol tapi bukan, tak berapa manis tu yang penting. Dari segi harga tak mahal, mur mur saja. Ikutkan hati balik dari kenduri nak borong lebih sikit tapi 3 cone cukup (1 cone perisa original untuk mak).   



Baru McDonald's Aiskrim Cheesecake + Cheesecake & Vanilla. Dua aiskrim untuk Nina sorang. Haha



No comments:

Post a Comment

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com