2 June 2020

Kad Raya Pertama 2020

Assalamualaikum Readers



Kad Raya Dari Blogger Shida Radzuan | Kad Raya 2020 | Selamat hari raya buat semua, raya kan sebulan tapi teringin nak makan lemang tak dapat lagi. Macam susah nak dapat time PKP 😌😭 Apa pun raya tetap meriah (sebab dapat duit raya) hee.. Tahun ni tak dapat nak tempah kad raya dari Shida macam tahun-tahun sebelum ni tapi tak mengecewakan sebab Shida tetap pos kad raya. Dalam ingatan, tak lupa nak pos. Nanti rajin terjah lah blog Shida dan memang berbaloi tempah kad raya sendiri dari dia. Harga berbaloi siap dapat free gift. Terima kasih 🥰



Terjah link blog Shida boleh klik gambar kad raya

Tema kad raya mesti biru ikut warna fav blogger Shida



No comments:

Post a comment

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com