17 September 2020

Percuma iPhone SE 2020 Dari uMobile

 Assalamualaikum Readers


Percuma iPhone SE 2020 Dari uMobile | Alhamdulillah tahun ni bermacam jenis hadiah dah dapat masa birthday bulan Julai lepas tapi untuk fon baru ni memang tak expect nak dapat. Nina dapat call dari uMobile masa tengah honeymoon di Langkawi. Disebabkan keadaan agak bising jadi tak berapa dengar in details. Yang Nina tahu hadiah iPhone ini khas untuk para pelanggan yang setia lebih dari 3 tahun bersama uMobile. Buat masa sekarang, tak guna lagi fon sebab fon yang sedia ada masih boleh digunakan.






Pandai betol dorang buat promosi, hadiahkan fon baru, tukar plan pelanggan dan tambah duit bill sikit dalam RM 3 dan bayar bill dengan pakej plan baru untuk 2 tahun 😆😆 Niat hati nak bagi mak guna macam hubby suggest tapi iPhone ni agak susah bagi orang veteren nak guna sebab bagi dorang terlalu ‘canggih’ . Kena ajar dulu. Ada ke pelanggan uMobile yang dapat fon macam Nina?


No comments:

Post a comment

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com