23 November 2020

Green Tea McFlurry McDonald’s Sedap

 Assalamualaikum Readers


Green Tea McFlurry McDonald’s Sedap | Kalau perasan perisa ni dah banyak kali keluar tapi tak pernah cuba beli. Disebabkan hari ini ada hal jadi order dengan food panda. Alhamdulillah kali ni McDonald’s dah upgrade rasa aiskrim ni dan kurangkan serbuk matcha tak macam dulu. Rasanya sedap dan manis, rasa lebih kurang minum air Starbucks green tea. Rasa green tea balance dengan vanila 😍😋


Green Tea McFlurry McDonald’s

Green tea dan vanila . Dah tak ada serbuk matcha


Sebagai peminat McDonald’s dan penggemar aiskrim, setiap bulan mesti order. Seronok meneroka kelazatan aiskrim McD setiap bulan. Ada saja perisa baru. Yang belum cuba Sea Salt, jangan sedih sebab restoran dah stop pengeluaran. Promosi hanya sebulan sahaja.


Hanya RM 7.08


Apa pun aiskrim McDonald’s yang bertakhta di hati mestilah durian, cheesecake dan hershey’s. Sebenarnya banyak lagi tapi tulah lain orang lain seleranya. Yang belum cuba boleh singgah ke McD dan order aiskrim matcha bersama chocolate pie. Kedua-dua menu ni dah comeback hanya untuk sebulan sahaja.


4 comments:

  1. Itulah rajin McD tukar menu setiap bulan.

    ReplyDelete
  2. yupppp i like this one too. sedap.. kalau dia ada balik
    mmg akan beli jugak. antara the best..

    ReplyDelete
  3. Green tea mcflurry sedap. Aiskrim McD jarang mengecewakan :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com