21 November 2020

Kek Lapis Seni Patisserie KL Sedap!

Assalamualaikum Readers


Kek Lapis Seni Patisserie KL Sedap! | Kek lapis ni dah lama Nina cuba, pemberian blogger Anies. Dedulu sebelum Covid melanda, Anies rajin turun Kedah, kami mesti akan jumpa walaupun sekejap, setiap kali jumpa tu, ada lah buah tangan yang dibawa. Seorang kawan yang baik 😘 Memang sedap kek lapis ni, lembut dan gebu. 


Kek Lapis Seni Patisserie 

Tak silap perisa coklat dan vanilla


Boleh tengok di sini. Macam-macam ada


Yang mana stay area KL/Sel boleh la terjah kedai kek ni atau order saja. Dah lama tak makan teringin pula. Seni patisserie ni ada jual macam-macam jenis kek dan kuih muih tau. Boleh terjah di instagram. Rambang mata tengok, semua sedap 😋


12 comments:

  1. Lama sungguh tak merasa kek lapis. Biasanya time raya buat kek lapis, tapi tahun ni tak beraya pula kan.

    ReplyDelete
  2. Boleh pandang sahaja sebab duduk Melaka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. NA : Cuba tanya mana tahu boleh poskan ke Melaka. Nina duduk jauh ke utara

      Delete
  3. Waaa....sedapnya .. tengok pun dah sedap. Tak perlu terbang ke Sarawak dah nak cari kek lapis ni... Saya paling suka kek lapis insang pari. (nama dia je, bukan dari insang pun. hehehhe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS : Sedap.. kek lapis Sarawak dh ada di semenanjung. Jenuh mencari kek insang pari lepas ni. Hehe

      Delete
  4. Sedapnya . Lama tak merasa kek lapis sarawak ni . Tengok packaging dia menarik laa .

    ReplyDelete
  5. tak pernah cuba..nmpk sedap..

    ReplyDelete
  6. Sedapnya kek lapis tu nina. Lama tak makan kek lapis. cakap pasal anies, dah lama dia tak update blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiza : Sedap dan lembut. Dia sihat, cuma busy WFH

      Delete
  7. Woah menarik dan nampak sedap! Packaging dia pon dah menarik

    ReplyDelete
  8. Nampak la rindu kat Anies tu.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : WFH tp mood blog Anies ke laut. Haha

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com