21 November 2020

Kek Lapis Seni Patisserie KL Sedap!

Assalamualaikum Readers


Kek Lapis Seni Patisserie KL Sedap! | Kek lapis ni dah lama Nina cuba, pemberian blogger Anies. Dedulu sebelum Covid melanda, Anies rajin turun Kedah, kami mesti akan jumpa walaupun sekejap, setiap kali jumpa tu, ada lah buah tangan yang dibawa. Seorang kawan yang baik 😘 Memang sedap kek lapis ni, lembut dan gebu. 


Kek Lapis Seni Patisserie 

Tak silap perisa coklat dan vanilla


Boleh tengok di sini. Macam-macam ada


Yang mana stay area KL/Sel boleh la terjah kedai kek ni atau order saja. Dah lama tak makan teringin pula. Seni patisserie ni ada jual macam-macam jenis kek dan kuih muih tau. Boleh terjah di instagram. Rambang mata tengok, semua sedap 😋


2 comments:

  1. Boleh pandang sahaja sebab duduk Melaka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. NA : Cuba tanya mana tahu boleh poskan ke Melaka. Nina duduk jauh ke utara

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com