23 Dec 2020

Pringles Perisa Sos BBQ

 Assalamualaikum Readers


Pringles Perisa Sos BBQ ni rupanya dah lama ada di pasaran tapi kenapa tak pernah nampak 😚 Bila dah tukar rupa baru nak munculkan diri di Mydin. Ini pun jajan yang sempat grab masuk dalam troli. Hehe.. Bab nak mengunyah memang no 1. Pringles selalunya jadi fav kerepek Nina sebab rasanya memang original, kalau kata pedas tu memang pedas tak bohong.


Pringles Perisa Sos BBQ - RM 4.45


Keropok Pringles secukup rasa


Rasanya memang sos bbq, cuma kalau perisa di tambah kepedasan mesti lebih umpphhh.. Harap tokey pringles terbaca lah review yang tak seberapa ni. Bab laku tu memang sekejap saja dah habis stok. Alang-alang dah nampak grab terus. Yang belum cuba, boleh cari. Faham sangat bila PKP ni mood makan tu hari-hari onnzzz.  


8 comments:

  1. dulu saya suka makan..

    kini tidak lagi kerana proses penjagaan kesihatan sudah mula dilakukan

    ReplyDelete
  2. sekejap saja mengunyah pringles ni dh habis sedapnya

    ReplyDelete
  3. bebaik makan tu..jgn makan shj di musim pkp ni..hehehe =p

    ReplyDelete
  4. uish terliur lama tak makan pringles

    ReplyDelete
  5. Pringles sedap juga.. harga pun oaky2 je nak beli buat kunyah2 kan..

    ReplyDelete
  6. Ikutkan banyak betul perisa Pringles ini. Tidak terkejar hendak rasa. Tengok mana boleh kena tekak.

    ReplyDelete
  7. Tak PKP pun mood makan onz jugak. Hehe. Gurau je, jangan marah

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com