30 Jan 2021

Aiskrim Nestle KitKat Sedap Dimulut

 Assalamualaikum Readers


Aiskrim Nestle KitKat Sedap Dimulut | Akhirnya teringin dan terbeli jugak di Shell. Memang sedap especially the outer layer so yummey 😍😋 Beli then masuk kereta terus makan. Nampak sangat tak boleh tunggu. Aiskrim KitKat dari Nestle ni masa dulu memang viral. Sangat rich dengan rasa biskut KitKat. Puas hati makan, sebiji macam biskut yang ditukar ke aiskrim. 


Aiskrim Nestle KitKat - RM 4.50

Rich dengan biskut KitKat


Kalau belum cuba lagi pi cari cepat sebab memang tak akan menyesal. Dok perati lama dah aiskrim ni memang tak pernah tak laku. Mesti laku keras di Shell dan 7E. Nasib baik bukan limited edition. Tak silap di Tesco ada jual dalam kotak (4pcs).


11 comments:

  1. Allah! Nasib baik Firdaus tak duduk dekat-dekat saya ni... kalau tak, mau berteriak dia minta belikan juga aiskrim tu. Pantang nampak kitkat budak tu.

    ReplyDelete
  2. Sekarang kitkat ice cream terlajak laku. Tak jumpa jumpa lagi..Sedap tu gabungan coklat kitkat dan aiskrim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : Aiskrim kitkat ni boleh jd stok sbb sedap

      Delete
  3. tak try yang baru ke hehehehe yang ni sha suka sebab sha memang peminat kitkat xD

    ReplyDelete
  4. i had this! tapi sedap lagi yg orea version, tapi tu la terlalu manis... tapi yg orea bentuk biskut tu mmg perfect rasa dia kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atie : Tak pernah cuba lg kitkat oreo. stok sold out

      Delete
  5. yg ni dgn oreo tu belum sempat rasa lg..

    ReplyDelete
  6. Dah pernah cuba memang sedap!!! Kalau tak silap ada iklan kitkat aiskrim yg baru kannnn.. yang golden kitkat tu..yang tu Cik TK tak rasa lagi..

    ReplyDelete
  7. KitKat memang sedap memanjang.
    Buat aiskrim boleh tarik orang makan waktu tengah panas. Kira kembangkan perniagaan.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com