29 Jan 2021

Starbucks Asian Dolce Latte Sedap Ke?

 Assalamualaikum Readers


Starbucks Asian Dolce Latte Sedap Ke? | Dah janji pada diri quota untuk Starbucks bulan ni dah patut stop. Tapi sebagai kakak ipar yang baik hati lagi cantik ni, dia ajak jugak SIL bongsu pi Starbucks untuk release tension exam. UiTM ni kalau nak buat exam jangan lah direct hari-hari. Stress oii.. Course admin pulak, banyak menghafal dari mengira 😒😔 


Starbucks Asian Dolce Latte

Double-shots of the premium, dark-roasted Starbucks Espresso Roast, combine with the uniquely developed dolce sauce


Suggest suruh dia try Starbucks Smoked Butterscoth sebab SIL jenis tak makan kacang apatah lagi pistachio. Sampai di depan kaunter lain pulak, budak ni nak kena luku (ketuk) kepala dengan Nina. Cepat-cepat dia bayar guna apps 😘😅 Nasib baik Nina order cawan kecik sebab takut tak sedap. Sekaliiiiii minum sedap!! Flavour Asian Dolce Latte ni comeback selepas dikeluarkan pada tahun 2013 tak silap. Kalau belum cuba boleh try. Tak manis sangat. Suka bab tu. 


8 comments:

  1. Oh tak pernah rasa lagi.. unik namanya!

    ReplyDelete
  2. Kalau tak manis sagat, kak Amie pun suka.

    ReplyDelete
  3. ni siapa pengaruh siapa ni. hihi..mujur lah sedap kan.

    ReplyDelete
  4. waaaa...alright nanti boleh try !

    ReplyDelete
  5. favourite flavor ni. lepas rasa flavour ni, dah tak order yang lain dah. tapi aku prefer less sweet.

    ReplyDelete
  6. lamanya xminum starbuk ni..huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. kalau org tu belanja lg sedap ni hahahaha

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com