4 January 2021

Starbucks Toffee Nut Crunch Latte Edisi Krismas

 Assalamualaikum Readers 💫


Starbucks Toffee Nut Crunch Latte Edisi Krismas | Untuk edisi krismas, Starbucks keluarkan 3 perisa baru untuk dicuba. Nina dah cuba 'Jolly Baked'. Untuk tahun baru 2021 masih ada promosi Grande-sized hanya RM 21 dan promosi RM 2.10 (setiap sabtu dan ahad dari 10am-12pm) sehingga 31 Jan 2021 untuk pembelian minuman kedua. Semua air Starbucks nampak sedap.  


Starbucks Toffee Nut Crunch Latte RM 21.73

Warna macam air susu

Order melalui Food Panda


The Toffee Nut Crunch Latte returns with comforting layers of buttery toffee nut balanced by subtle sweet notes of toasted nutsStarbucks® signature espresso and velvety steamed milk. The beverage is finished with a whipped cream peak and a sprinkle of crunchy toffee nut topping.

Promosi Jan 2021

Food Panda selit voucher sekali


Toffee Nut Crunch Latte sedap di tekak Nina, tak over manis, rasa bukan seperti nescafe tapi macam butter sikit, tak reti nak describe dan sedap diminum bersama kekacang yang dibakar dan ditabur di atas latte. Harap masih available di Starbucks area rumah sebab bulan Jan ni, Starbucks keluarkan lagi 3 perisa baru yang semestinya nak cuba. Tiap-tiap bulan ada flavour baru memang parah poket. Haha.. 


7 comments:

  1. Member's starbucks untunglah ni. Okay sangat kalau rasa kurang manis tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : Tak semua air Starbucks manis. Boleh request kurang manis dgn baristar :)

      Delete
  2. rietta lebih suka jave choc chip....hehehe....manis gtu....

    ReplyDelete
  3. sy x dan lg grab promo baru ni... hah air yg sy ckp keluar bln 10 thn lps tu affogato mocha apa ntah��

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com