26 Feb 2021

Aiskrim ‘Whittaker’s Tip Top’ Butterscotch Popcorn

 Assalamualaikum Readers


Aiskrim ‘Whittaker’s Tip Top’ Butterscotch Popcorn | Untuk bulan ni, hanya grab 2 aiskrim di Family Mart termasuk Pineapple Tart Sofuto . Baru perasan selama ni aiskrim Whittaker's hanya ada di FM. Lepas ni wajib tengok aiskrim apa yang dijual lagi. Hehe.. Setiap bulan ada saja menu dan produk baru yang diperkenalkan di FM untuk memikat selera orang ramai.


Aiskrim ‘Whittaker’s Tip Top’ Butterscotch Popcorn - RM 7.00++


Rasa mewah aiskrim coklat di luar bersalut butterscotch di dalam. Bila kunyah baru ada rasa popcorn. Topping rasa macam dark coklat sikit. Fall in love! 😍


Mudah bagi peminat Whittaker's, jenama terkenal dari Auckland, New Zealand nak rasa kesemua flavour yang ada. Aiskrim yang menepati cita rasa peminat coklat premium datang dengan 2 perisa iaitu Roasted Almond & Butterscotch Popcorn. Kesemua produk tak mengandungi perisa dan warna tambahan.


Butter caramel ripple folded through creamy Tip Top butterscotch flavoured ice cream, with Whittaker's 33% Cocoa Creamy Milk chocolate & toffee popcorn.


Rasa asli dari coklat, susu dan krim segar terbaik dari NZ pasti menarik selera. Tunggu apa lagi, ajak rombongan ke FM, sementara stok masih ada 😁😋 


15 comments:

  1. menarik nmpknya aiskrim ni..oh kt familymart je ye

    ReplyDelete
  2. nampak dari gambar, creamy betul ni

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak masuk FM. Boleh tahan mahal juga harga aiskrim ni. Tapi okaylah setanding dengan rasa mewah dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : Harga setanding dgn rasa. Nama pun aiskrim NZ

      Delete
  4. wowww terliur ngok aiskrim dia niii..hehe

    ReplyDelete
  5. dasyat tau org tu..sketul sketul dia amik gambar..terliur rasa ^_^

    ReplyDelete
  6. Omg terliur baca review 😂 ada popcorn pula tu

    ReplyDelete
  7. Alahai.. hari tu masuk FM tak perasan pula aiskrim ini.. Nak kena pergi lagi ini..

    ReplyDelete
  8. xde popcorn pun😆😆😆😆

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com