8 Feb 2021

Dress Dari Emerald Outlet Tak Perlu Iron

 Assalamualaikum Readers


Dress Dari Emerald Outlet Tak Perlu Iron | Ini bukan iklan baju. Sekarang semua nak pakai baju/tudung tak payah iron. Aritu cari dress dalam IG jumpa EO ni (sale 2 helai RM 100). Time tu dah pregnant 5 bulan, baju-baju yang ada kureng sesuai nak pakai keluar beli barang kecuali pi check up. Klinik bukan tempat untuk melaram 🤣😂


Emerald Outlet



Belek-belek baju, memang banyak orang beli sebab selesa, kain tak panas, tak jarang, corak cantik! Sesuai untuk pakai bercuti dan ibu-ibu mengandung. Beli 2 helai sudah, MIL dah beli. Perut dah membesaq ni baju-baju jenis loose boleh pakai yang ikut bentuk badan say bye bye. Maluuu weyh tengok mak buyung pakai baju ketat-ketat terjojol pusat 😏😒 Itu dah kategori dedah aurat. Awal-awal hubby dah pesan jangan pakai ketat, orang gila seks ni bukan boleh jangka. Anyway, pesyen sarung nangka boleh tengok di klinik 🤣🤣 Bangga dia sorang mengandung kot.


Sesuai untuk 160cm ke atas

Dress with pleated


Kesimpulannya, malu nak pakai baju ketat. Duduk rumah selesa pakai singlet top dan kain batik. Seluar pun pakai jenis loose kalau tak sakit perut. Janji dress boleh pakai bila dah habis pantang. Cantik pakai pi pantai, nasib Penang ni ada banyak pantai 😉😂 PKP pun boleh pi OOTD sat pun jadi. Haha


17 comments:

  1. Tahniah sudah 5 bulan mengandung.
    Memang kena cari baju yang tidak panas supaya boleh pakai lama apabila keluar.

    ReplyDelete
  2. Lawaa dressnya berbaloi lah beli

    ReplyDelete
  3. yg tak perlu iron ni la best pakai sbb me, i dont like iron bajuuuu huhuhu

    ReplyDelete
  4. Cantik.. Yg penting tkpayah iron

    ReplyDelete
  5. Ini yang best! Dress tanpa iron. Nak keluar rumah, sarung jew hihihii.

    ReplyDelete
  6. Diam2 berisi ye. Tahniah nina. Betul la, zaman sekarang orang suka yang tak payah gosok. Simple je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : Haha.. terima kasih Sal. Betul dari tudung ke seluar malas gosok

      Delete
  7. Cantik corak baju tu Nina. Alhamdulilah. Tahniah Nina. jaga diri dan semoga dipermudahkan segala urusan Nina. Aaminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : boleh tgk di ig dorang byk lg corak yang lawa. terima kasih Fiza. Aaminn, tunggu masa nk bersalin.

      Delete
  8. Hahaha.. Ada butang tu senang nk myusu anak kalau nk bf anak nnt... Tpi biasanya kalau mak2 bf ni... Senang pkai tshirt loose2.. Nak mnyusu pun senang🤣🤣🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alia : Dok nampak baju loose2 lg senang nk bf kak. haha

      Delete
  9. ni boleh jadi baju raya terus ke cam ne? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anies : boleh jd baju travel sekali. hahaha

      Delete
  10. Lawanya dress tu Nina.. paling best bila tak payah gosok.. senang nak bawa travel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha : Lawa dan tak payah iron. betul boleh bawa travel

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com