25 Feb 2021

TeaLive Strawberry Pudding Smoothies Sedap!

 Assalamualaikum Readers


TeaLive Strawberry Pudding Smoothies Sedap! | Belum masuk waktu lunch, SIL bongsu dah whatsapp suruh datang rumah nak order TeaLive, rupanya abah balik dari office sambil tengok saham dia nak belanja kitaorang. Time cuaca panas ni memang nikmat sangat dapat minum benda-benda sejuk, tak kisah air apa pun.


TeaLive Strawberry Pudding Smoothies

Dah sedut separuh baru nak snap gambar

Berhantu biskut ni, memang sedap!


Menu baru di TeaLive


Kalau order TeaLive, flavour Strawberry Pudding Smoothies memang jadi pilihan, sedap sangat pudding mixed dengan strawberi, suka rasa masam manis tu. Kami try juga biskut coklat hazelnut. Not bad! Sedap dan ranggup, bila gigit rasa krim coklat hazelnut tu umphh. Sekejap saja dah habis mengunyah. Yang tak suka kekacang memang takkan kata sedap. Try lah!  


16 comments:

  1. suka juga yg strawberry pudding ni..oh ada biskut ye skarang

    ReplyDelete
  2. Wahh ada baru lagi ke. Yang biskut dan mooncake pun tak sempat cuba lagi. Ketinggalan sungguh ni. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : Itulah mooncake edisi CNY memang dh tak ada. hehe

      Delete
  3. i takleh move on dgn hazelnut choco dia lagi :)

    ReplyDelete
  4. hai nina! betul tu waktu cuaca panas mcm sekarang ni memang sedap dapat minum air yang sejuk.. arrhhh nak kena try jugaklah nti ! hehehe

    ReplyDelete
  5. Akak dok bayang time time tengah panas air ni mengalir dekat anak tekak... fuhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah : Mengalir sejuk di anak tekak. haha

      Delete
  6. Boleh try nanti ni. Selalu pergi Tealive beli coffee je..

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak bertea live :( teringin biskut tu jugak

    ReplyDelete
  8. Uish minum time cuaca hangat lit lit ini memang best..
    Tak pernah tau pula Tealive ada jual biskut.. menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha : Memang best! biskut ni baru keluar

      Delete
  9. beratus kali kot g tealive tp yg nama smoothies xpenah sekali pn cuba😆😆😆

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com