14 Apr 2021

Akhirnya Google AdSense Lulus!

Assalamualaikum Readers


Akhirnya Google AdSense Lulus! | Alhamdulillah rezeki anak mungkin 😍 Sekian lama apply dan kena reject, akhirnya lulus jugak. Seronok bukan main bila check email malam hari kedua di hospital 😬 So official dah jadi blogger sepenuh masa buat sementara waktu. Nak fokus besarkan anak.


Google AdSense Lulus!


Macam mana boleh lulus AdSense? Atas nasihat blogger Anies, Nina unpublish semuaaa entri yang tak ada content especially Wordless Wednesday 😂 Nasib baik tergerak hati nak belek semua entri sepanjang hari, seminggu sebelum bersalin. Dia punya instinct tu tak boleh bawa bincang. 


Terima kasih yang rajin drop komen . In shaa Allah, bila anak tidur, Nina akan curi masa BW sikit-sikit 🙏🏻


50 comments:

  1. Alhamdulillah tahniah.
    Faham keadaan Nina ada anak mesti sibuk tidak cukup tidur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. NA : terima kasih.. betul tidur kurang dari 6 jam dh sekarang

      Delete
  2. Alhamdulillah tahniah Nina. Rezeki berganda ni. Semoga terus lebat earnings adsense Nina. Dulu sy apply banyak kali juga. Jenuh juga draft entry yang tak sepatutnya tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : terima kasih fiza. Alhamdulilah rezeki yg tak disangka. Betul kena rajin godek2 entri yg tak sepatutnya

      Delete
  3. wah tahniah!!!
    rezeki baby comel tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako : terima kasih. Nanti baby dh besar baru boleh tunjuk muka. Hehe

      Delete
  4. Tahniah! Moga terus rajin menulis.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum
    Salam Ramadhan

    congrats

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Mrs. A : terima kasih. Makan masa nk lulus

      Delete
  7. Alhamdulillah.. Tahniah..
    Selamat menabung ^^

    ReplyDelete
  8. Tahniahhh! Saya pun masih menanti giliran saya hehehehe

    ReplyDelete
  9. Kami dah apply beberapa bulan lepas. alhamdulillah dipermudahkan jugak

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah. Memang rezeki anak. Rest well Nina. Baby tido, mak pun kena tidur jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : Alhamdulillah. Baby tido kadang mak tak boleh lelap 😭😭

      Delete
  11. means worldless wednesday tu no function la eh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atie : ya sebab tak ada content. Based on gambar semata-mata

      Delete
  12. Tahniah... Welcome to cachingggg cqchinggg 🤑🤑🤑

    ReplyDelete
  13. Tahniah, Nina. Selamat menjana pendapatan dengan AdSense :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah : Terima kasih akak :) jom menjana

      Delete
  14. Wwah tahniah...rezeki baby la ni...

    ReplyDelete
  15. ohhh gitu ek hehe alamak bnyk nk kene edit ni blog yaya =p

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com