2 Apr 2021

Beli Pringles Percuma T-Shirt

 Assalamualaikum Readers


Beli Pringles Percuma T-Shirt | Shopee sale 4.4 bakal kembali lagi bulan depan. Nina antara termasuk dalam list akan borong berkotak-kotak tapi rasanya dah boleh stop shopping 😂😁 Sale 3.3 lepas, ada beli set pringles, selang beberapa hari staf whatsapp. Rupanya boleh redeem 1 free T-shirt (hanya yang terawal). 



Nanti kita tengok material kain macam mana ya


Macam tau saja baju harian pakai kat rumah memang rasa makin mengecil, erti kata Nina dah gemok. Harap dapat kurus balik ke 48kg 😂😂 Tak pasal semua baju-baju yang ada tak muat nak dipakai. Malas nak beli baju baru sebab sayang duit. Hehe.. Lagi pun duduk rumah, buat kerja itu ini comot jugak. 


Corak comel. Rasa nak semua. Hehe


Antara corak-corak yang ada


Shopee sale nanti jangan lupa tengok produk-produk yang dapat free gift mesti grab, sebab semuanya limited edition. Suka kumpul koleksi-koleksi LE.


12 comments:

  1. wahh bestnya bila beli brg dapat freegift ni ,😍😍

    ReplyDelete
  2. Woww dasat dia borong pringless berkotak2 ye😅 comel2 tshirt2 tu

    ReplyDelete
  3. cantik2 gak tshirt tu kan...rajin Nina erk..kalau akak x reti la bab2 ni semua...jarang nak buka shopee..

    ReplyDelete
  4. Baju x nak, nak orang yang pakai baju tu je

    ReplyDelete
  5. eh eh comel pulak tshirt pringles ni. Lajuu nina buat kerja mengorder :)

    ReplyDelete
  6. Best betul bila beli barang dapat free gift..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com