24 Apr 2021

Suami Ada Fake Account?

 Assalamualaikum Readers


Suami Ada Fake Account? | Bila dah masuk fasa berumahtangga, maka dugaan tu datang dalam bermacam ragam. Sabar, setia dan jujur tu kuncinya. Mungkin ada kawan-kawan kita sendiri ada perasaan ‘jeles’ tengok life kita 🤭 Tak pasal sedara mara jumpa fake account ni dah hubby dilabel jahat 🙄


Fake acc ig . PKP lama sangat sampai tak ada kerja


Jadi bini, kena alert bukan nak jadi queen control tapi nak detect kalau ada hamba Allah nak buat Nina dan hubby gadoh etc. Semoga Allah lindungi rumahtangga kita. Aaminnn. Entri ni bukan nak buat yang belum kawen takut tapi ini kenyataan.


Tidak dijual


Nina jumpa fake acc IG ni masa mengandungkan Harraz masuk 6 bulan. Sejak bila hubby ada fake acc sedangkan ig sendiri pun jarang buka 😂 Rajin betul orang yang buat fake acc siap guna gambar whatsapp 3 tahun lepas dan follow pompuan seksi? 🤣🤣 Nak buat macam mana kalau hubby ada musuh dalam selimut. Buat baik macam mana pun PASTI ada yang tak puas hati. Kenali kawan-kawan suami korang yang boleh jadi pemusnah rumahtangga. Doa baik-baik semoga Allah lindungi 🤲🏼🤲🏼


19 comments:

  1. Setuju sangat. Bila ada mata mata jahat yang memerhati ni sangat menakutkan. Orang bila dah sakit hati macam macam boleh buat. Semoga kita semua dijauhkan daripada orang2 yang ada niat jahat macam ni..

    ReplyDelete
  2. tu lah manusia, sakit dihati sape yg tau naa., ;p

    ReplyDelete
  3. bertabah ja la kan bila ada haters ni macam2 diorang buat untuk gaduhkan orang lain

    ReplyDelete
  4. Moga dijauhkan lah dengan manusia yang suka aniaya orang lain. Tak pasal je buruk nama baik kita akibat orang perbuatan orang dengki. Semoga Allah lindungi kita semua. Aaminn...

    ReplyDelete
  5. Waa.. bahaya juga ada orang sanggup buatkan face account kita.. Boleh bergolak rumah tangga dibuatnya. Hati²lah.

    ReplyDelete
  6. Dah report ke ig tu.. akak pun kadang Chek HP suami takut gak kut2 ada yg x kena setakat ni alhamdulillah...

    ReplyDelete
  7. Allahu..siapalah punya kerja, moga Allah beri keinsafan kpd yg buat kerja jahat ni..

    Moga Allah lindungi Nina & suami..

    ReplyDelete
  8. teringat sorang kawan sek, kecohh hampir cerai bila hubby nya layan kenalan peremuan
    kat fb emmm
    mcm2 skrg ni
    nasib baik asben sis buta it he hee

    ReplyDelete
  9. Sabar kak. huhu. Semoga dipermudahkan segala urusan. InsyaAllah. Aamin.

    ReplyDelete
  10. Takut juga kalau fake akaun ni . Macam2 boleh jadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. CCL : Betul tak tau niat org yg buat acc ni

      Delete
  11. tak suke betul la fake fake acc ni

    ReplyDelete
  12. hmmm abnormal betul manusia2 hati busuk ni

    ReplyDelete
  13. In shaa Allah. Doa yang baik-baik. Moga rumahtangga kekal hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  14. x ada keje laa tu... org biasa pun boleh kena. entah mcm mn laa yg pemes2 tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anies : entah mcm hubby nina ni instapames hahhaha

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com