8 March 2011

nikonian & out wif bf

Rindunya kt blog, lame tak update blog, dah seminggu rupenya
sibuk dengan exam lepas tu sibuk berjalan plak
4 hari habiskan mase bersama dengan yg tersayang
jalan sana sini buat aku penat..nk kena cari tukang urut nie
habiskan cuti midsem exam di Kuala Kubu Bharu, Selangor
harihari best  4,5,6 & 7 March


hari pertama sampai je kkb terus g tolong sepupu bf buat kenduri cukur jambul anak die
comel tak budak nie sebelum dibotakkan..nama samuel
muke aku dah macam mak orang plak bile tengok 2x
study pn tak habis lg, dah gatal
hari ke2 borink sebab nk g MidValley tp jem so duduk la dalam kete sampai 2 jam


hari ketiga dr bukit beruntung ke kuala selangor g kustech
hari tu plak bufday adik bf aku yg ke 17 tahun
orang sibuk nk makan die pulak sibuk nk on9

Abang, mane 1 air saye? saye nk rase la..
kalo boleh aku nk minum sume..

makan kt secret recepi memang sedap
boleh ternak lemak banyakbanyak

muke aku yg tak sabar nk makan kek


Hepi bufday to Nur Aqidah Noor ElKhalidy
sayangnye aku tak dapat beli hadiah kt die
dapat beli lolypop je..
hari ke4 outing photoshot around kl je tp kejap je sebab ujan
nantikan post yg seterusnya oke
paling best aku dah dapat dslr
tengs to my mum, pn sofea & abah bf sebab tlong oder & beli..

4 comments:

pete said...

wahh..camera baru..best nya.

aLieF si Muncung ManiS said...

ahaha..online facebook lagi tu..adik dia pakai baju sekolah lagi ke??btw,,tahniah..dapat dslr baru...lepas ni boleh la jadi photographer..huhu

Amanina Sofea said...

Alief: hehe..itu la
adik die bru g amik kt asrama..
tme ksih, bru nk jinak2

Lilyel said...

Salam.
Saya tengah buat survey pasal blogging untuk thesis saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com