2 March 2013

Pageview Nuffnang Hari Ini


Assalammualaikum.




Harinie dan malam nie aku takda idea nak merepek dalam blog kaler pink nie tetapi aku cuma nak post keadaan nuffnang yang luar biasa. Tak pernah-pernah orang view blog aku sampai beratus. Mungkin kesilapan ataupun mata aku dah rabun. Itu la lama sangat mengadap lappy. Haih


4 comments:

combi said...

wahhhhh~ ;D

Elie Lily said...

popular sangat,tu yg ramai org view tu. :D

Amanina said...

Combi: Hehehe :D

Amanina said...

Elie: Haha, mana ada popular pun :D

Elie lg fames..lalala

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com