11 December 2013

Tarikh Cantik 11.12.13 ;)

Assalammualaikum.


Cantikkan tarikh harini. Takda yang special pun tapi ada sejarah tersendiri bagi aku dan jatuh pada tarikh hari lahir adik angkat iaitu 11 Dis 1993. Patut la petang tadi bergayut sakan. Dapat col free rupanya. Dah besar anak En. Ahmad. Yang bestnya tentang kami berdua ialah sama2 anak tunggal dan berkongsi nama bapa yang sama. Ohsemm..  


Happy Birthday to Nor Liyana Ahmad
Sweet 20 Bunny :)


Tunggu hadiah sampai Seri Iskandar tau. Hihi



Paling best dapat makan kek birthday akak officemate, happy birthday juga buat kak Ina dan sudah dapat kad bank ! Yahoo.. Lepas nie gaji terus bank in, tak payah dah terima hand by hand. Hew..hew. Dapat la guna gaji bulan lepas punya. Balik dari Putrajaya, tak hingat langsung pasal gaji. Haha.. 


And over best dapat sekotak Hot Wheels. Akceli kereta tu aku beli semalam dan harini baru boleh bawa balik khas untuk Top Komentator blog ini. Jeng..jeng. Banyak komen banyak la kereta mewah yang di pos. Buat akak Aisy Nasiha, yang berkenan nak beli kereta nanti pm nina di fb ya. Sebab nak meeting kejap. 





P/s: Akhirnya abang technician cakap juga dengan aku. Itulah jangan jadi Mr Arrogant. Selama sebulan lebih kami asyik sengih macam kerang busuk. Nama pun tak tau. Pagi tadi, operator mengadu mesin problem jadi aku ajak tengok mesin. So shuweet. Ngeh..ngeh *takda motif.. Sekian

29 comments:

Hafiza AizZawa said...

cantik kan.. suke2...

Dhia Dirham said...

banyaknya keta

Vee said...

mr arrogant tu single ker ... mieow .

Raudzah Z said...

la baru teringat tarikh cantik tu nina..ingatkan nak buat entry tadi..hmmm

Aisy Nasiha said...

Memang cantik tarikh hari ni. Akak pikir2 tak ada hal yang penting pernah berlaku pd tarikh ni. Tak kisahla, sekadar angka kan.

Nama akak disebut pasal kereta tu.. bagus sangat. Memang nak beli sebab anak akak cukup suka main dengan kereta..

Akak dh tutup fb.. boleh nina emailkan pilihan dan harga serta no akaun nina dan lain2 hal yg penting berkenaan ke email akak tak?

Aku Penghibur said...

wahhh 1 entri terdapat bnyk kisah ^_^

happy birthday to ur friend

Khir Khalid said...

Wahh.. best hot wheels tu.. :D

adrianna syaz said...

Slmt ari lahir tuk adik nurliyana..wah..sya mau keta tu sya..pliz...hehe ^_^

Ujie said...

Eh..ada apa2 ke dgn abg technician tu nina? :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

happy birthday untuk adik angkat nina..
wah.. comel set hot wheel tu..
mesti handsome abang technicion tu kan.. hehe..

Azlan Strider said...

11.12.13 juga merupakan besday best fren sy..hehhe...wah, dapat hotwheels free tu..jeles iolss tengok..hehehe

Regards,
-Strider-

Fiza Rahman said...

Memang cantik tarikh smalam. Slamat hari lahir buat dia.

Ema Johari said...

happy birthday utk adik angkat nina

Miss Volvo said...

happy birthday norliyana!! semoga sentiasa dimurahkan rezeki. amin.

mawar berduri said...

Salam...singgah sini...kalau tak keberatan sudilah join GA saya yer....http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html..Tq...

Puan Gojes said...

visiting nina :)
PG isi tabung sini :)
nina, please delete gambar kad maybank tu. setahu PG, dan sepesan suami, jangan bagitau kat sapa2 number yg ada atas kad maybank kita.

Teena Tna said...

Happy belated birthday to her :)
Owh, ada Mr Arrogant jugak kat tempat kerja ye. Hehe

Kathy R'bain said...

harap2 kathy dapat..hehehehe..

puteri kasih said...

happy belated birthday Nor Liyana. hot wheels tu menarik kalau dibuat koleksi :)

Kakzakie said...

Nama seakan sama, nama ayah dah memang sama ye..

Happy birthday juga dari kakak buatnya..

izan mama mia said...

mmg cantik tarikh tuu..ramai yg pilih sebagai tarikh nikah

Pha Is said...

hepi besday buat beliau..

Sobri Yaacob said...

ha.ha. so sewwt mr argont sampai 2blan x tgur?
just senyum2 manja je ;0

Azwar Syuhada said...

tarikhnya memang cantik pun. Happy bithday pada dia..tehehee.. :)

Khai♥Rin : anies said...

perrghh nmpk ank buah sy kete tu...x tido mlm la dia

asha hana said...

hepi belated besday untuk adik awak :)

Azlan Strider said...

wah...tahniah kepada pemenang..hehehe..abg technician tu mesti kacak..ade rasa berdebar-bedar tak bila dia tegur??hahaha

Regards,
-Strider-

izzuan said...

oit aku nak hot wheels tu

Yun Sing said...

Owh.. baru tawu siapa Mr Arrogant :p

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com