21 November 2014

Let Go Hot Wheels


Salam Readers..


Jarang-jarang nak tengok budak perempuan kumpul Hot Wheels berketul-ketul kecuali aku. Kekadang tu, ada juga ter-GRAB kereta yang sama 2x makanya terciptanya entri ini dimana aku nak let go hot wheels dan layan lagu let it go nyanyi Demi Lovato untuk rasa sendu. Herher




Toyota Tundra
Chery Tahoo
Toyota Corolla
Ford Woodie
Porsche Panamera
Alfa Romeo
Lamborghini Estoque
The Batman - Bat Mobile


p/s: Berminat boleh pm di sini


10 comments:

Vee Sandi said...

jgn sendu . blh gantikan dgn yg baru ...

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Rasa macam minat la Nina ^-^

Farrah MF said...

Ohhh ni kira extra stok dlm collection la ni :)

aRz MoHa said...

wah peminat hot wh3el rupanya

sebenarnya saya last kumpul lebih kurang 21 tahun yg lepas huhu

Scha Nazri said...

wuu, murah juga rm5. hehe. promo promo!

Khai♥Rin : anies said...

kn iklan lbh bsr nina ;-)

Fly zefree said...

saya hobby collector. nak tye ade lg ke semua tu?

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tu diaaa...nama masing-masing..

Al Kisah said...

ada lagi tak?

smbotak said...

gila ar. respek sama perempuan yang kumpul hotwheels ni.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com