21 November 2014

Let Go Hot Wheels


Salam Readers..


Jarang-jarang nak tengok budak perempuan kumpul Hot Wheels berketul-ketul kecuali aku. Kekadang tu, ada juga ter-GRAB kereta yang sama 2x makanya terciptanya entri ini dimana aku nak let go hot wheels dan layan lagu let it go nyanyi Demi Lovato untuk rasa sendu. Herher




Toyota Tundra
Chery Tahoo
Toyota Corolla
Ford Woodie
Porsche Panamera
Alfa Romeo
Lamborghini Estoque
The Batman - Bat Mobile


p/s: Berminat boleh pm di sini


10 comments:

  1. jgn sendu . blh gantikan dgn yg baru ...

    ReplyDelete
  2. Ohhh ni kira extra stok dlm collection la ni :)

    ReplyDelete
  3. wah peminat hot wh3el rupanya

    sebenarnya saya last kumpul lebih kurang 21 tahun yg lepas huhu

    ReplyDelete
  4. wuu, murah juga rm5. hehe. promo promo!

    ReplyDelete
  5. saya hobby collector. nak tye ade lg ke semua tu?

    ReplyDelete
  6. gila ar. respek sama perempuan yang kumpul hotwheels ni.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com